Vilkår for hovedpremie for vinner

Vinneren av konkurransen vinner tre års fri leasing av enten Volkswagen Caddy eller Transporter på grønne skilter, levert av Harald A. Møller AS. Vinneren velger selv hvilken av modellene han/hun ønsker inkludert valgfritt fabrikkmontert utstyr på inntil 50.000,-, vinterhjul og Service- og vedlikeholdsavtale. Premien har en verdi på ca 250.000,- avhengig av modell og utstyr.

Det forutsettes at Vinneren tegner kasko Volkswagen Forsikring med trafikkforsikringsavgift levert av If Skadeforsikring NUF eller Enter Forsikring. En eventuell egenandel og andre tilleggskostnader ved skade som ikke omfattes av forsikringen, drivstoff, årsavgift og bomavgift dekkes av Vinneren.

Leveringssted vil være hos valgt Volkswagen Nyttekjøretøy-forhandler og leveringstid vil avhenge av modell. For å få tilgang til premien må Vinneren skriftlig akseptere Volkswagen Finans standard vilkår for leasing. Bilen kan ikke uten nærmere avtale benyttes utenfor Norden, eller for en kjørelengde ut over 20.000.km pr.år.

Dersom det avtales kjørelengde ut over 20.000 km pr.år dekkes merkostnaden for dette av Vinneren. Vinneren er ansvarlig for skade/tap som oppstår som følge av bruk ut over det avtalte eller overkjørte km utover avtalen.

Gevinsten vil være skattepliktig og vinneren må selv innrapportere til Skatteetaten.

Vinneren må selv betale den skatt som påløper. Leverandøren dekker imidlertid registreringsavgift og andre direkte avgifter.

Vinneren må samtykke til, innen rimelige grenser, å stille opp i reklamesammenheng for Leverandøren og at hans/hennes navn brukes i den sammenheng.