Linda Jensen

Jobber i Linda Snekkærn
berg i østfold, halden, østfold
Har 3735 stemmer (9. plass totalt)
1732 stemmer som finalist
Nominasjon av Anne Sofie Heidenberg

Linda Snekkærn i Halden er helt rå, hun har hjulpet oss med alt fra små til store jobber. Svarer raskt og gjør jobben raskt og bra. Veldig hyggelig dame, med et utrolig bra firmanavn. Hun har masse bra anmeldelser på fb siden sin, med fornøyde kunder. (Linda Snekkærn på fb) Sjekk også ut bildene der at hennes oppdrag og rosa verktøy!

Nominasjon av Anne Sofie Heidenberg

Linda Snekkærn i Halden er helt rå, hun har hjulpet oss med alt fra små til store jobber. Svarer raskt og gjør jobben raskt og bra. Veldig hyggelig dame, med et utrolig bra firmanavn. Hun har masse bra anmeldelser på fb siden sin, med fornøyde kunder. (Linda Snekkærn på fb) Sjekk også ut bildene der at hennes oppdrag og rosa verktøy!

article.title
Finalist 2: Bli kjent med Linda Jensen
03.09.2018
Les mer

Denne håndverkeren har i tillegg blitt nominert av 28 andre personer

Nominasjon av Tracey Laird Nilsen

Linda er utrolig kreativ og flink til å finne løsninger. Hun er ærlig og sier i fra om mine ideer ikke holder, og det er her hun kommer med alternative løsninger.

Nominasjon av Bjørn Aspli

Fordi hun er norges hyggeligste

Nominasjon av Magnus Kristiansen

Alltid best!!!!

Nominasjon av Hanne Eriksen

Ikke alle snekkere som rydder opp etter seg , men det gjør Linda. At kundene er fornøyde med alt i helhet får hun til. 👍

Nominasjon av Monica Aakerman

Linda Snekkærn anbefales på det varmeste. I tillegg til å være dyktig og fleksibel, har hun et særdeles godt øye for kreative løsninger.

Nominasjon av Lene Louise østraat-Lauritzen

Utrolig dyktig, nytenkende, nøye og punktlig! Her er snekkeren som kan det meste. Blid og positiv. Anbefales på det sterkeste!

Nominasjon av Elisabeth Egeberg

Linda Snekkærn er rett og slett suverent flink, jeg har benyttet meg av henne 3 ganger. Og Linda Snekkærn er mitt absolutt førstevalg hvis jeg trenger hjelp igjen. Alltid blid og fornøyd, og kommer alltid med et stort smil inn av døra på jobb. Ikke engang når hun måtte bære MENGDER med laminatpakker til gulvet mitt opp til 4 etg uten heis mistet hun smilet og den suverene humoren. Linda er rett og slett best og jeg anbefaler henne til alle jeg høre trenger en dyktig og pålitelig håndverker.

Nominasjon av Agnethe Ernstzen

Superflink, blid og hyggelig 😊

Nominasjon av Andrew Andresen

Grepa kvinnfolk😄

Nominasjon av Marit Stensvik

Jobber raskt og effektivt, veldig hyggelig dame!

Nominasjon av Tove E. Braaten

Utrolig dyktig. Har mange supre ideer, og i tillegg er hun veldig hyggelig.

Nominasjon av Terje Kristiansen

Stangeskovene Tistedal er så heldige å ha Linda som kunde i vår byggevareforretning. Om vi ansatte ikke er blide når hun kommer er vi garantert blide når hun går. Linda er typen som alltid gir mye av seg selv, enten til sine egne kunder eller andre samarbeidspartnere/leverandører. Hun holder et sterkt faglig fokus og tilbyr alltid de rundt seg det lille ekstra.

Nominasjon av Mariann Solholt

Kjempehyggelig og dyktig snekker 😃

Nominasjon av Trond Henskjold Jensen

Den hyggeligste og mest omgjengelige tømreren som er! Alltid smilende og blid uansett. Tar seg tid til kundene sine og gjør en fabelaktig jobb.

Nominasjon av Freddy Malmquist

Ei super hyggelig og løsnings orientert dame som virkelig trenger stemmer. Er ikke mange håndverkere som Linda

Nominasjon av Kine Marie Hult

Gjør en super jobb og er alltid hyggelig mot alle her i byen

Nominasjon av Heidi Berg

Hennes faglige dyktighet, kreative løsninger, pågangsmot og sin tålmodighet. Hun har det lille ekstra som vi kunder setter pris på. Struktur og ærlighet skaper trygghet. Det strålende humøret med en god dose humor skaper en positiv opplevelse gang på gang. Absolutt og anbefales:)

Nominasjon av Astrid Aakerman

Linda Snekkærn er den hyggeligste Snekkærn jeg har møtt! I tillegg ble jeg kjempe fornøyd over arbeidet hun utførte for meg.

Nominasjon av Bernt Andersen

Linda Snekkærn er alltid blid og hyggelig.

Nominasjon av Renée Riis

Alltid svar å få ,og kreative løsninger som kommer opp. Linda er snekkern for alle som trenger en liten, eller større jobb gjort hjemme.

Nominasjon av Birgit Olsen

Suveren!

Nominasjon av Sofia

Linda er hyggelig, ryddig, flink og ser ulike gode muligheter

Nominasjon av Jeanette Røsnæs

Linda har i tillegg til sin faglige dyktighet evnen til å SE deg som kunde. Hun forstår hva du ønsker, og leverer! Hun utstråler trygghet og løfter humøret til alle rundt seg. Anbefales på det sterkeste!

Nominasjon av Lene Bjørklund Solberg

Konge dame som gjør en konge jobb👍🏼:)

Nominasjon av atle bjerkland

Dyktig og prisbevisst håndverker uten at det går utover kvaliteten.

Nominasjon av Jon arvesen.

Jeg har opplevd Linda som en sjelden humørfylt og dyktig håndverker. Aldri negativ, men løser problemer på den greieste måten. Ryddig, og et virkelig ordensmenneske. Anbefales på det varmeste.

Nominasjon av Claes Aakerman

Linda Snekkærn er den hyggeligste og flinkeste håndverkeren jeg har møtt.

Nominasjon av Mariann Trønnes

Driftig dame