Hussain Fares

Jobber i Trygg vvs
oslo
Har 6201 stemmer (3. plass totalt)
2159 stemmer som finalist
Nominasjon av Maryam saad

Hussain har alltid et smil om munnen, og gjør alltid det lille ekstra for å gjøre kunden fornøyd. Han er løsningsorientert og effektiv. Mesterbrevet tok han i en alder av 23 år.

Nominasjon av Maryam saad

Hussain har alltid et smil om munnen, og gjør alltid det lille ekstra for å gjøre kunden fornøyd. Han er løsningsorientert og effektiv. Mesterbrevet tok han i en alder av 23 år.

article.title
Finalist 3: Bli kjent med Hussain Fares
04.09.2018
Les mer

Denne håndverkeren har i tillegg blitt nominert av 58 andre personer

Nominasjon av Rezi Afsar

Hussain er en meget dyktig og allsidig håndverker med en flott personlighet. Hans evne til å kunne yte utmerket service er av den sjeldne karakter.

Nominasjon av Michael Falck

Hussain gir alltid 100%. Han er alltid blid. Et smil om munnen er veldig viktig når team skal komme sammen for å finne felles grunn. Dette gjør at miljøet rundt han også styrkes. Han har en sterk moral, og man kan forvente ærlighet og profesjonalitet i møte med han.

Nominasjon av Fatima F

Hussain er verdens hyggeligste rørlegger, han gjør mer enn han skal og er alltid hyggelig og snill, og smilet hans er der uansett. Han er 1 av 1 million!

Nominasjon av Ahmed T

Dyktig og verdens hyggeligste ;)

Nominasjon av Lauresha Demiri

Hussain er den mest triveligste rørleggeren jeg har møtt på. Han stiller opp når det trengs, er alltid i godt humør og gjør det lille ekstra. Han er flink i det han gjør og flinkere rørlegger må man lete lenge etter!

Nominasjon av Ali hussain

En virkelig mester som brenner for yrket sitt! Mer serviceinnstilt og blid rørlegger skal du lete lenge etter!

Nominasjon av Nabil Saleem

En dyktig håndverker, samtidig en fantastisk person som er dedikert, ærlig, hardtarbeidende og meget løsningsorientert. Stiller alltid opp med smil om munnen og yter lille ekstra for at du skal bli fornøyd. Et sjeldent syn av perfeksjon!

Nominasjon av Aja Sd Bayram

Hussain er veldig løsningsorientert, og gir ikke opp før han finner en løsning på alt.

Nominasjon av Mas Riz

Utrolig hyggelig og dyktig håndtverker. Jobber effektiv og ryddig. Alltid smil rundt munnen og stiller opp på kort varsel.

Nominasjon av Jamil Ali Ataya

Beste og mest hyggeligste rørleggeren jeg har vært borti! Finnes ikke bedre enn han. Hele Norge trenger en rørlegger som Hussein Fares!

Nominasjon av Irma Nalovic

Hussain er en fantastisk rørlegger, han er virkelig et talent i jobben sin. Yter den beste servicen og stiller opp for sine kunder. Er du kunde hos Hussain kan regne med godt gjennomført arbeid og noe du vil være 100% fornøyd med.

Nominasjon av Sarah saad

Man skal lete lenge etter en super Flink rørlegger. Du kan trygt stole på Hussein. Fleksibel, serviceinnstilt og hyggelig.

Nominasjon av Dana Zangana

Det finnes ikke godt nok adjektiv for å beskrive denne karakteren. Hussain Fares er et navn man aldri glemmer etter å ha vært i møte med han. Han er dedikert og ansvarlig, veldig profesjonell og med hans endeløse kreativitet og engasjement gjør han alt for å gjøre en fantastisk jobb, enten det er stort eller lite. Han tar alle jobber like personlig som om det var i hans eget hus og forsvinner ikke før kunden er 100% førnøyd. En annen ting som er like sterkt som hans ferdigheter innen håndverk, er hans personlighet. Alltid hyggelig og respektfull med et stort smil. Og ikke mist, alltid presis og tilgjengelig når man trenger han!

Nominasjon av Mohsin Ali

En mester innenfor sitt fagfelt. Veldig pålitelig, imøtekommende og kunnskapsrik rørlegger som strekker seg den ekstra «mila» for sine kunder. Håndverkere som Fares bidrar til at bransjen får et bedre renommé og jeg har kun positive erfaringer.

Nominasjon av Rza Kaif

I ny og ne blir et menneske født som skaper historie innenfor sitt fagfelt. Hussain den personen. Han er dedikert, robust og med et glimt i øyet er ALLTID klar. Å være løsningsorientert er hans sjette sans. Denne er karen er uten tvil Norges hyggeligste håndverker.

Nominasjon av Glenn Larsen

Jeg syntes min nære kollega fortjener dette da han alltid er blid og sprer glede og humør på byggeplassen. Slik serviceinnstilling har jeg ikke sett maken til.

Nominasjon av Hussein Y

Uten tvil en av Norges hyggeligste håndverkere . Han er altid seriøs og har yrkesstolthet . Han drar ikke fra en jobb før han er sikker på at kunden er 100% fornøyd

Nominasjon av Dalal Hamoud

Hussain er en rørlegger som elsker arbeidet sitt. Han utfører ethvert prosjekt med full innsats. Hvis jeg skal beskrive Hussain med ett ord så er det at han er løsningsorientert.

Nominasjon av Zeinnab fares

Alltid glad og blid på jobb! Gjør jobben sin grundig og bryr seg om kundene!

Nominasjon av Kristin Jespersen

100% service, kjapp og effektiv. Og for et humør! Beste rørleggeren!

Nominasjon av Wafaa daher

Hussein gjør en strålende jobb og er så utrolig hyggelig og går ikke hjem før kundene er fornøyde! Han fortjener å vinne!

Nominasjon av Zaynab ataya

Den beste trofaste og effektive personen man kan være borti. All respekt for for han og hans arbeid!!

Nominasjon av Mahdi haidar

Hussein er en god person. Gir alltid 100! Og har ett stort hjerte. Er en grunn han er elsket av alle kunder på alle prosjekter vi har jobbet sammen i! Stå på hussein

Nominasjon av Mohammed Youssef

Hussain Fares er virkelig en av de sjeldne håndverkerne, alt fra et smil til den mest seriøse typen. Det er alltid positiv energi rundt Fares! Har du en dårlig dag, så blir den mye bedre rett etter en prat med han=) Jeg vil si at Fares er den perfekte motivatoren, og teamlederen! Ikke minst så er han en super kompetent og erfaren rørlegger mester i særklasse. Fares fortjener å vinne denne konkurransen glatt.

Nominasjon av Rima saad

Hussain er alltid blid og effektiv på jobb. Han forsikrer seg alltid om at jobben er gjort rett og kunden fornøyd.

Nominasjon av Mostaba fares

Hussain fares er en målrettet person som gjør jobben helt til jobben er ferdig. Og alle mennesker har ett eller to talenter, men broren min har ett unikt talent, hvis han setter hodet sitt i noe så blir han best i det, som om det var hans talent Jeg er så stolt over å ha deg som storebror, skulle ønske jeg var mer som deg😘 Du er en definisjon av en verdig vinner, ønsker deg masse lykke til og håper du vinner ❤️

Nominasjon av Ali Alsabeehg

Harregoott får en mester!! Detta må sies at han alltid er blid og imøtekommende. Bedre rørlegger må du leita lenge etter

Nominasjon av Anita Elton Johansen

Dette er den mest imøtekommende, serviceinnstilte, hjelpsomme, blide og dyktige håndverker som jeg har møtt. Aldri noe problem. Ordner alltid opp. Løsningsorientert, og viktigst av alt - han holder det han lover. Anbefales på det sterkeste!!!! Han fortjener å vinne og forgylles☺️ Tusen takk for at du har holdt ut med «Masa» under renoveringen av badet. Du har vært enestående🥇🏆

Nominasjon av Ali Rizvi

Man finner ikke hyggeligere håndverker enn Hussain Fares. Ingen kan måle seg med han i form av service innstilling, tilgjengelighet, arbeidskvalitet, blidhet. Fares er definisjonen på «Norges hyggeligste håndverker»

Nominasjon av Hamoodii Saleem

Den mest imøtekommende rørleggeren jeg har vært borti, løste et problem som 2 andre rørleggere som ikke klarte. Serviceinnstilt, blid og hyggeligste håndverkeren jeg har vært borti👍

Nominasjon av Bahrain

Garantert den beste av de beste både faglig og oppførsel! Håper du vinner Fares! :)

Nominasjon av Karrar Al-amri

Norges hyggeligste håndverker!

Nominasjon av Sara ataya

Utrolig hyggelig fyr og gjør alt og mer enn det han skal gjøre

Nominasjon av Rami jabr

👍🏽👍🏽

Nominasjon av Miggy

Super person ! Super personlighet ! Og veldig snill og bra rørlegger og veldig service innstilt :-) sprer masse glede til venner og kollegaer 🙌🏼

Nominasjon av Zeyneb Saad

Hussain er en enestående håndverker og løser alt med et stort smil. Jeg anbefaler han på det aller sterkeste!

Nominasjon av Kamil Jekielek

Jeg er maler, og har jobbet med fares, veldig dyktig og hyggelig, aldri noe problem, fikser alltid alt og smiler allid. Anbefales

Nominasjon av Muhammed Mizoory

Hussein Fares, har bare godt å si om denne unge mannen! Kreativ, motivert, hyggelig, effektiv, presis, punktlig og mye, mye mer. Koblet fra gammel og koblet til ny varmtvannsbereder på kort varsel, skrudde og koblet sammen kjøkken og rør perfekt, kom med gode og kreative løsninger om hvordan plass og rom kunne spares. Dette er en rørlegger som forstår og gjør seg forstått på mange måter, han er veldig empatisk da han selv er gift, har 2 barn, jobber fulltid både på jobb og hjemme. Har vært borti mange rørleggere gjennom mine år og aldri kommet over en så flink og god rørlegger som Hussein Fares =)

Nominasjon av Hussein ataya

Hussein er en svært dyktig og kunnskapsrik rørlegger. Løsningsorientert og effektiv. Samtidig så kommer du ikke borti noen mer positiv og hyggelig enn Hussein. Smiler konstant og tar alltid utfordringer på strak arm.

Nominasjon av Hussain Raza

Dyktig i arbeid. Hyggelig i holdning - Norges beste og hyggeligste håndverker.

Nominasjon av Carl Jonathan Hudtwalcker

Råbra type som alltid har et smil om munnen. Stå på!

Nominasjon av Syed Zain Hussain

En person som sprer glede uansett når du treffer han. Ikke bare er han dyktig på service, men han er like dyktig i jobben sin!!

Nominasjon av Sasha Najafi

Hussein er utvilsomt en av Norges mest kompetente, flittigste og hyggeligste rørleggere. Han imøtekommer utfordringer med postitivt holdning og finner rask en effektiv god løsning. Skaper godt miljø rundt seg, som er gledelig både for kollegaer og kunder. Utfører sine arbeidsoppgaver nøyaktig og strukturert. En god leder som alltid er ute etter å videreføre sin kunnskap til læringer og andre medarbeidere.

Nominasjon av Ahmed alsamaray

Helt perfekt 🙏

Nominasjon av Syed Rizvi

Selvom han er 4 år yngre enn meg, er han en inspirasjonskilde for meg og mange andre. En person som har gått igjennom en veldig alvorlig sykdom, og reist seg selv igjen, og nådd det han har greid i en så ung alder, er ikke mange som klarer. Ikke er han bare en helt suveren rørlegger, men noe enda viktigere, nemlig en tvers igjennom god og troverdig person! Fantastisk ektemann, super pappa og uten tvil kjempe flink rørlegger. Stå på Hussain. Du har i hvertfall vunnet våre hjerter!

Nominasjon av Jihad El Dor

Hyggeligste rørleggeren som jobber fra hjertet :)

Nominasjon av Amalie Renate beck Larsen

Han hjalp meg når jeg hadde sommerjobb på sans bygg. Han har alltid godt humør og han er alltid snill.

Nominasjon av Emil Nilsen

Flink kar

Nominasjon av Fadl Slim

Jeg har vært så heldig å ha hatt Fares som rørlegger i arbeidet med boligen min. En ting er sikkert; det blir ikke siste gang. Fares er alltid i godt humør, tar alle utfordringer på strak arm og sier aldri "nei.." eller "det går ikke..". Han er definitivt tittelen verdig- Norges hyggeligste håndverker. Etter mine erfaringer er han den hyggeligste arbeideren og han gjør en suveren jobb! A+ på arbeid og sosialt!

Nominasjon av Arib Zaidi

Har man krise kan man alltid regne med denne rørleggeren. Itillegg smiler han alltid. En av de beste rørleggeren jeg har vært bort i

Nominasjon av Johan Heed

Fares er alltid hyggelig og bli, han gjør sitt beste for at arbeidsmiljø er på topp. Setter kollegaer og kunder i fokus. Logistikken og arbeidsinnsatsen hans er godt gjennomtenkt. Rett og slett Norges hyggeligste håndtverkere!

Nominasjon av Sarah Haidar

Rørleggeren som stiller opp uansett tidspunkt på døgnet. Løsningsorientert og nøyaktig i sitt arbeid. Smil rundt munnen til enhver tid. Virkelig en dyktig rørlegger som man ønsker å ha med å gjøre! 💪🏼

Nominasjon av Mohammad Ali Koteich

En utrolig dyktig rørlegger (og alt-mulig-mann)! Stiller alltid opp med et smil, knallgodt humør og masse gode ideer. Hussain er flink til å kommunisere, kartlegge behov og analysere problemenes underliggende rotårsaker. Anbefaler denne håndverkeren på det sterkeste!! Ringer denne karen hver gang det er noe som må gjøres i huset! Allsidig, tålmodig og pliktoppfyllende! Heia Hussain, håper du vinner denne, for det fortjener du virkelig! :)

Nominasjon av Hussein Sourour

Verdens hyggeligste menneske innenfor og utenfor sitt yrke. Står alltid på og stiller alltid opp med det mest smittsomme smilet på lur.

Nominasjon av Sarah ghoniem

Superflink og pålitelig person som alltid setter kunden først.

Nominasjon av Mostafa ghoniem

Flink og effektiv person. Man kan stole på Hussein 100% PG han setter alltid kunden først. Gjør alt for at kunden blir fornøyd.

Nominasjon av Hassan Alsabeehg

Nr1 håndverker!

Nominasjon av Zahra Koteich

Hussain hjalp meg med klinikken min, han var så flink og så innstilt på å hjelpe meg at når OBOS sjefen kom innom for å sjekke hvordan arbeidet hadde blitt gjort, ble hun HELT MÅLLØS. Hun sa at det aldri hadde vært så bra i noen av lokalelene deres på senteret! Så han er definitivt en av de beste i faget sitt! Fortjener 1.plassen uten tvil. Heia Hussein