Jesper Falkenberg Paaske

Jesper Falkenberg Paaske

Nominert den 3. mai 2018

Kategori: Rørlegger

Sykkylven Rør

sykkylven, møre og romsdal

34.
plass totalt
524
finaliststemmer
1025
stemmer
16
nominasjoner

Finalist 14: Bli kjent med Jesper Falkenberg Paaske

Jesper Falkenberg Paaske er dansken som egentlig skulle bli kokk, men som bestemte seg for å bli rørlegger i stedet. Men det gikk heller ikke helt som han planlagt, for da han var ferdig som lærling, hadde finanskrisen slått inn over Danmark og ingen jobber var å oppdrive. Jesper reiste derfor til Norge, med en plan om å være her i maks to år. Tilfeldighetene tok han til Sykkylven. Der fikk han jobb som rørlegger, og senere også kjæreste. Nå har han ingen planer om å flytte tilbake til Danmark igjen.

Jesper er ifølge en av nominasjonene «en person som alltid setter kundens ønsker først, og ikke gir seg før jobben er ferdig». Han bryr seg om jobben han gjør, og ikke minst om at kunden skal være fornøyd.

– Han er en av de personene som oppriktig bryr seg om jobben sin og menneskene rundt han. Det er akkurat det som gjør han så spesiell og unik. Når du møter han så føler du at han bryr seg og han hører hva du ønsker, og han gjør en fantastisk jobb. Du ser han alltid med et smil om munnen, skriver en av de 16 personene som har nominert Jesper til tittelen Norges hyggeligste håndverker.

Rørleggeren selv sier at han er en person som alltid gir 100 prosent når han jobber.

– Det er noe med at når folk slipper oss inn i hjemmene sine, gir oss tillit og betaler mye, så er det viktig at vi strekker oss litt for å vise oss tilliten verdig, sier Jesper om hvorfor han tror han ble nominert til prisen.

Jesper innrømmer at han blir litt satt ut av at han har kommet til finalen.

– Jeg er ikke så god på at det skal handle om meg, så det er litt rart. Men jeg må likevel innrømme at jeg liker det. Det er veldig hyggelig å bli lagt merke til, og ikke minst å få noe tilbake når man gir mye av seg selv. Det er rett og slett dejlig, som de sier i Danmark, avslutter han.

Les hele nominasjonen til Jesper her

Nominasjon av Berit Hagen

3. mai 2018

Jesper er en person som alltid setter kundens ønsker først, han gir seg ikke før jobben er ferdig. Han bryr seg om jobben han gjør og ikke minst om at kundene skal være fornøyde. Dette er en person som virkelig kan å stå på. Han er effektiv, og han er oppriktig, og man vet at han er til å stole på. Det er så mange som snakker om kunde service hele tiden og gir kurs i det, men dette er ikke noe Jesper trenger. Dette er fordi han er en av de personene som oppriktig bryr seg om jobben sin og menneskene rundt han. Det er akkurat det som gjør han så spesiell og unik. Når man møter han så føler man at han bryr seg og han hører hva du ønsker og han gjør en fantastisk jobb. Man ser han alltid med et smil om munnen. I dagens samfunn snakker alle om hvor viktig det er med service. Man blir i mange tilfeller sendt på kurs, og i mange tilfeller opplever man at dette blir en innpåtrengende service. Jersper derimot er en av de som faktisk oppriktig bryr seg om kundene sine og deres behov. Han lytter og kommer med ærlige tips og forslag. Han er en man rett og slett blir i godt humør av. Han bryr seg om sin jobb og yter alltid sitt beste. Det å gjøre noen glad gjør han glad. Han er utrolig dyktig. Han er Norges hyggeligste håndverker.

Nominasjon av Anja Naustenget

4. mai 2018

Verdens snillaste!!

Nominasjon av Margrete Leikvoll

9. mai 2018

Jesper er en flott mann som er utrolig dyktig i jobben sin. Han er morsom, har glimt i øyet og er en person du kan stole på. Han stiller alltid opp og er ikke redd for å ta i et tak. I tillegg er han en empatisk person som både ser og lytter til de personene han har rundt seg, og kundene hans er intet unntak. Jesper er opptatt av å gjøre en god jobb og er både serviceinnstilt og effektiv. Han er oppriktig i det han gjør og er opptatt av å møte kundene og deres behov på en best mulig måte. Han er også en trygg og tillitsvekkende person som kundene er veldig fornøyd med. Jesper er kanskje dansk, men han er Norges hyggeligste håndverker :-)

Nominasjon av Simon Besby

20. mai 2018

For fire år forlod du København, til fordel for Oslo - senere Sykkylven, som vi ved du holder meget af. Vi savner dig, men ved at du er faldet godt til. Af familie, venner, kollegaer og kunder er du værdsat, for du har en usædvanlig evne til at gøre dagen bedre for dem du er sammen med. Fra Danmarks til Norges hyggeligste håndverker!

Nominasjon av Janne Torm

21. mai 2018

Min nevøs beste venn

Nominasjon av Gitte Poulsen

15. juni 2018

Jesper er simpelthen Norges hyggeligste håndverker!

Nominasjon av Janni paaske

29. juni 2018

Min søn fortjener at vinde ,tog til Norge på egne ben som jeg er meget stolt af ❤️ Stem stem på min søn

Nominasjon av Ivan Besby

5. august 2018

Jesper skal nomineres, og han bør vinde denne konkurrence, da han er en værdig kandidat!

Nominasjon av Rolf Messerschmidt

5. august 2018

Norges beste - intet mindre. Hilsen Rolf.

Nominasjon av Linn Naustenget

22. august 2018

Hyggligaste fyren du kan møte på, og alltid det største smilet når du møter på han!

Nominasjon av Bjarne Goldbæk

26. august 2018

Jesper er alltid utrolig hyggelig, blid og hjelpsom.

Nominasjon av Conan Lurbakke

26. august 2018

Dyktig, hyggelig, flink, nøye, arbeider eeffektivt, løsningsorientert. Anbefales absolut på det sterkeste!

Nominasjon av Gynter Renouard

26. august 2018

Flink og pålitelig håndverker!

Nominasjon av Kai Høglo

26. august 2018

Et godt menneske med stor gaglig kunnskap! Anbefales på det sterkeste! Jesper er presis, blid, imøtekommende og nøyaktig i alt han gjør.Alltid behjelpelig, sier aldri nei. Han tager alltid en utfordring og sitter på en haug av kunnskap. Hos Jesper er smilet er alltid på plass.

Nominasjon av Jamila lilja

26. august 2018

Jesper lavede et fantastisk arbejde og han kunne bestemt sit håndværk! Han var hjælpsom og pålidelig og jeg vil altid anbefale Jesper til alle jeg kender. Klart både Danmarks og Norges hyggeligste håndværker.

Nominasjon av Egon Olsen

26. august 2018

Dyktig, nøyaktig håndverker! Norges Hyggeligste!

;