Frank Dåbu

Frank Dåbu

Nominert den 22. juni 2018

Kategori: Elektriker

Caverion

arendal, aust-agder

24.
plass totalt
942
finaliststemmer
1225
stemmer
5
nominasjoner

Finalist 5: Bli kjent med Frank Dåbu

Frank Dåbu bor i Arendal og er elektriker i Caverion, der han har vært i 12 år. Han beskrives som en gladgutt som alltid har en vits på lur. Frank kan skryte av å både ha jobbet i butikk, på restaurant, som blikkenslager og tatt fagbrev som elektriker. Nå kan han også skryte av å være finalist i kåringen om å bli Norges hyggeligste håndverker.

- En drill kan brukes til alt, og er alltid med meg. Faktisk har jeg til enhver tid fire driller med meg, forteller han om favorittverktøyet sitt.

Frank at nominasjonen som Norges hyggeligste håndverker kan ha noe med å gjøre at han bare er seg selv: en positiv fyr som alltid skaper glede og latter for de rundt seg og som lever etter mottoet “hvorfor bruke tid på å være sur, når man kan være glad”. Det bekreftes også i en av nominasjonene.

- Dette må være den hyggeligste mest positive håndverkeren jeg har møtt! En gledesspreder som får alle på byggeplassen i godt humør, skriver hun.

Frank trekker også frem at det er det gode arbeidsmiljøet, preget av intern humor, varierte arbeidsoppgaver og gode kollegaer, som alltid gjør det gøy å gå på jobb som elektriker. Det å bidra til å skape et godt arbeidsmiljø er viktig for Frank, og det er også noe av det som gjør det ekstra gøy å bli nominert til prisen.

- Det er veldig morsomt å bli nominert. Det betyr liksom litt ekstra. Hun som nominerte meg var i finalen i fjorårets konkurranse og mente jeg var en perfekt kandidat fordi jeg skaper så mye liv på arbeidsplassen. Jeg kan jo ikke annet enn å si at jeg synes det er veldig hyggelig. Vi trenger flere håndverkere, og da er det veldig fint at noen løfter frem håndverkeryrket slik som denne konkurransen gjør, sier Frank om det å bli nominert til prisen.

Se nominasjonen til Frank her

Nominasjon av Elisabeth Heien

22. juni 2018

Dette må være den hyggeligste mest positive håndverkeren jeg har møtt! En gledesspreder som får alle på byggeplassen i godt humør!

Nominasjon av Nina Dorthea

9. juli 2018

En ordentlig likanes kar som alltid har et smil om dagen, og som med det lysner en hver regnværsdag! Enorm stå-på vilje og arbeidsjern ☺️☺️

Nominasjon av Siri Hagane

9. juli 2018

Et stort smil, uansett hva som skjer. Om det er hektisk og mye å gjøre, har han alltid noe hyggelig å si ?

Nominasjon av Bjørn H B Nilsen

11. juli 2018

Service er i førstesetet på denne mannen

Nominasjon av Helena Dåbu

6. september 2018

En som alltid stiller opp med ett smil om munnen. Løsningsorientert og alltid ett utrolig blid og fornøyd!

;